Prima Campanie Blogal Initiative

N-am apucat să scriu până acum despre Blogal Initiative, un proiect marca chinezu, menit să dezvolte blogosfera locală, poate şi pentru că prima campanie sub umbrela Blogal Initiative a demarat abia azi, 6 iunie 2011.

Blogal Initiative este un pariu de-al lui Cristi. El crede foarte tare în ideea că mai sunt destui bloggeri în ţară care scriu bine şi se pot face remarcaţi şi, de ce nu, să câştige bani serioşi din blog, pentru că, până la urmă, declarat sau nu, asta ne dorim cu toţii. Aşadar Blogal Initiative îşi propune să descopere şi să promoveze bloggeri care merită a fi citiţi şi care nu au avut şansa să apară până acum în prim-plan.

Vă spuneam că azi a demarat prima campanie Blogal Initiative, cu sprijinul revistei BIZ, client fiind BCR. E ceva ca un client precum BCR să accepte propunerea de a-şi promova un produs prin intermediul unui concept cu totul şi cu totul nou, deşi garantul pentru o acţiune de succes e Mister Chinezu însuşi.

Despre ce este vorba în această campanie?

Despre un produs nou BCR – creditul de refinanțare. BCR ne cere părerea despre acest produs și ne întreabă cum am putea să îl promovăm? În linii mari, creditul de refinanţare BCR poate fi contractat cu costuri de transfer zero (BCR suportă taxele notariale), cu comision analiză zero, asigurarea imobilului gratuit, în funcție de tipul creditului, precum și alte avantaje.

Întreaga prezentare a produsului de refinanțare BCR poate fi obținută de bloggerii care se înscriu în campanie dacă dau un mail pe adresa contact at blogalinitiative.ro.

Alte detalii:

Campania se desfășoară în perioada 6 iunie – 4 iulie. Fiecare blogger care vrea să participe la campanie va primi un brief despre produsul de refinanțare al BCR și obiectivele care se urmăresc cu această campanie. Dacă se decide să participe, va trebui să scrie pe blog părerea sa despre produsul BCR și despre modul în care crede că acest produs ar putea fi promovat. Foarte important: se urmăreşte și creativitatea participanților.

Premiile pe care le pot câștiga bloggerii care participă sunt urmatoarele:

– Premiul 1: 1500 de euro

– Premiul 2: 2 iPad de 16 G

– Premiul 3: 9 smartphones HTC

Juriul care va decide câştigătorii este format dintr-un reprezentant al Blogal Initiative, un reprezentant al Revistei Biz, partener oficial al proiectului și un reprezentant al BCR.

Personal sunt foarte curios cum se va desfăşura prima campanie Blogal Initiative. Până la a participa efectiv la această campanie, cu siguranţă o voi urmări cu atenţie şi o voi sprijini cât voi putea de mult :).

Succes la toată lumea!

Comments (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.