Au început să se lege unele lucruri

Da, sunt convins că toate lucrurile se pot face având atitudinea potrivită. Dacă, din diverse motive, gândeşti negativ, vei atrage numai lucruri negative, cum la fel, cu o atitudine pozitivă, însoţită de gânduri pozitive, vei atrage cu siguranţă numai întâmplări fericite şi vei reuşi lucruri pe care nici nu te gândeai că le poţi realiza.

Trecând printr-o perioadă nefericită, din cauza sănătăţii, am experimentat din plin adevărul de mai sus. Nu o să redau aici cele prin care am trecut, dar am fost de multe ori la limita răbdării, eram foarte irascibil, iar moralul meu scădea, chiar dacă, de cele mai multe ori, nu arătam chestiunea asta. Nimic nu mergea cum aş fi vrut. Vedeam totul gri.

Am trecut peste perioada cu pricina, iar când m-am refăcut şi am intrat în normal, am explodat pur şi simplu. Fizic, dar mai ales psihic. Am o energie pozitivă pe care cu greu o pot exprima. Au început să se lege multe lucruri. În aproape toate direcţiile. Iar premizele sunt mai mult decat bune.

E o lecţie din care am învăţat foarte mult. Cînd am văzut filmul ”The Secret”, iniţial am zâmbit şi am spus că e puţin exagerat conceptul. Vă recomand să-l vedeţi şi să-l revedeţi de cate ori simţiţi că v-aţi împotmolit. Merită să-l vedeţi şi să credeţi în adevărul din el.

Vă invit să urmăriţi un soi de trailer al filmului:

httpv://www.youtube.com/watch?v=TnmGImQhS6Y

si primele 20 de minute din film, pentru a gusta un pic din el:

httpv://www.youtube.com/watch?v=_b1GKGWJbE8

Totul e posibil, nimic nu e imposibil! 🙂

Comments (5)
 • imi permiti sa-ti recomand si niste carti si autori pt a aprofunda subiectul? 😉

  http://www.concediaza-ti-seful.ro/2009/06/legea-atractiei/

  🙂

 • @Stefane, mă gândeam eu că o să-mi recomanzi 😀 Mulţam! 🙂

 • Foarte buna recomandarea, merci.

 • Oh, man… The secret? Really? Mi-e lene sa combat cu argumente, dar…really? The secret e doar teleshopping. Si doar din SUA putea sa se nasca asa ceva. PDar…pna la urma fiecare cu crezurile lui. E ok. Si normal, pana la urma. 🙂

 • @Dorian, sigur că e îmbrăcat într-un ambalaj comercial, să vândă, dar nu poţi trece cu vederea că sunt câteva realităţi acolo, inclusiv ideea de bază: starea de spirit îţi influenţează acţiunile.
  Nu e un full ghid de cum să procedezi în viaţă. Doar îţi dă nişte direcţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.