La sfârșitul lunii iunie îmi iau zborul

Nu ştiu cum s-a întâmplat până acum, dar am ratat sistematic călătoriile în afara ţării. Ţara asta am bătut-o în lung şi în lat. Am făcut zeci de mii de kilometri, dar de ieşit afară n-am prea ieşit. N-a fost să fie.

Exceptând două ieşiri în Turcia(Istambul şi Izmir), la începutul anilor ’90 şi un drum de o zi la Budapesta, la un Târg de Food & Drinks, acum cinci ani, vă vine sau nu să credeţi, nu am vizitat alte ţări. N-am zburat niciodată cu avionul. Pare incredibil, dar e adevărat.

Ultimul paşaport mi l-am făcut pentru că era una din condiţiile de angajare, urmănd să plec destul de des din ţară, precum cel care ocupase înaintea mea postul respectiv. Credeţi că am plecat? Nu. Evident că nu. De vreo câţiva ani mi-a şi expirat paşaportul ăla. Mă rog, acum se pleacă cu Cartea de Identitate, dar atunci erau alte vremuri.

Noroc cu fii-mea care ne face program cu concursurile ei de dans. Anul trecut a participat cu trupa ei, Dance World, la un Festival de dans de la San Remo şi au văzut toată Europa, drum pe care eu l-am ratat cu seninătate. Au fost şi la Festivalul Cultural Euroasia de la Istambul. Nici aici n-am fost.

Anul ăsta, la sfârşitul lui iunie, trupa Dance World va merge în Franţa, unde s-a calificat la Cupa Mondială de Dans de la Paris, din cadrul Disneyland. Sunt hotărît să nu mai ratez şi ieşirea asta, mai ales că vrem să prelungim vacanţa vizitând şi Spania, Portugalia, Italia, Elveţia şi altele. Itinerariul e la liber. Vom merge cu maşina. După calculele noastre vom fi plecaţi intre două şi trei săptămâni. Aşa, să-mi scot pârleala 😀

Bon voyage!

Comments (8)
  • Bon voyage! – cum zici si tu 🙂 si mai ales succes trupei!

  • Mulţumesc Loredana!

  • oho da o sa ai ceva de vizitat, nu esti singurul care nu a iesit din tara eu stau si mai prost la capitoulu asta nebifand nici o iesire. Astept jurnalele de calatorie si pozele din excursie

  • Da, Ionuţ, ai tot timpul din lume 🙂

  • Bravo domnule! Sa traiesti fiecare moment. O sa vezi, o sa-ti faca pofta de si mai mult! 😉 Drum bun! Noi va asteptam aici, cuminti.

  • […] tare curios să văd top cinciul vostru: Claudiu Ciobanu, Cristi Mirt, Laurentiu Horubet, Addicted, Nighton, Roscata, Roxy, Semanticus, Tulip&Sunshine, […]

  • Bafta. Am gasit un mesaj care se potriveste zborului cu avionul …mai ales daca-i primul http://tumblr.com/xam2mvn7xf :))

  • Ha, simpatic 🙂 Eu o sa plec cu masina, insa 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.