Primul concert #AcusticBloggers

Nici nu ştiu cum să încep postul ăsta. Mi-e greu să scriu ştiind că nu voi putea participa la primul concert susţinut aproape integral de bloggeri. Dacă nu e primul, vă rog să mă scuzaţi. Nu voi fi nici pe scenă şi nici în sală, din păcate.

De ce nu pot? Nu mai contează, că m-am plâns destul, iar Make, cel care a organizat concertul, o să mă ierte pentru asta. El ştie că aş fi vrut din toată inima să fiu şi eu acolo, lângă el şi lângă Vlad. Măcar preţ de o melodie.

E vorba de Concertul Acoustic Bloggers ce va avea loc în Clubul A’live (Str. George Enescu nr. 25, lângă magazinul EVA) măine seara, începând cu ora 20.00. Vor participa şi bloggeri care sunt mai puţin obişnuiţi cu şcena, dar cu reale calitaţi interpretative. (Make mi-a şoptit că a avut multe surprize plăcute).

E un concert caritabil pentru Marian Teofan, un copil de un an, care are mare nevoie de ajutor.

Intrarea nu va fi cu bilet, ca în alte cazuri, fiecare fiind liber să doneze cât poate şi cât vrea. ForeverFolk va oferi primilor 20 de oameni care doneaza minim 50 de lei un cadou – CD-uri cu muzica folk, materiale promotionale (tricouri, sepci etc.), ca şi cu alte ocazii.

Aici găsiți și pagina evenimentului pe Facebook unde puteți confirma prezenţa: http://www.facebook.com/event.php?eid=187589247952825.

Trei dintre cei mai talentaţi oameni din online în materie de muzică, care vor urca pe scena mâine seara, vor apărea într-una din ediţiile viitoare ale spectacolului Rampa de Lansare, organizat de Casa de Cultura a Studentilor Bucuresti.

Foarte important: A. G. Weinberger s-a alăturat proiectului #Acoustic Bloggers urmând să cante două piese în cadrul concertului din A’live Club de mâine seară.

În viaţa fiecăruia vine un moment când trebuie să fie artist. Maine seară vom vedea bloggerii artişti şi ar fi păcat să-i rataţi.

Comments (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.