Drumul Mingii – drumul fotbalului adevărat

Campania Drumul mingii sau mişcarea prin care 1.000 de români vor străbate, pe rând, cu mingea la picior, 2.400 km, prin 35 de localităţi, timp de 40 de zile, va porni din Timişoara şi se va termina la Braşov, acolo unde va avea loc Finala Cupei României Timişoreana 2011.

Legende ale fotbalului nostru precum Belodedici, Balaci, Cămătaru, Cârţu, Bumbescu, dar şi alte legende locale vor fi alături de participanţii la Drumul Mingii.

Oraşul Timişoara va începe Drumul Mingii, pe data de 16 aprilie, unde legendele vor juca un meci de fotbal cu suporterii, pentru ca apoi sa se marcheze plecarea în Drumul Mingii.

Pe 23 aprilie, Drumul Mingii poposeşte la Craiova, pe 1 mai va trece prin Piteşti, pe 7 mai la Galaţi, iar pe 15 mai în Piatra Neamţ. Ultimul eveniment înainte de Braşov va avea loc în Bistriţa pe 20 mai.

Traseul complet al Drumului Mingii e aici.

Mi-aş fi dorit să pot alerga şi eu cu mingea la picior 2,5 Km, dar în condiţiile de sănătate actuale nici nu se pune problema. Bineinţeles că-l invidiez pe prietenul Cristi, că se va plimba atâta prin ţară şi va bea o gramadă de bere, în calitate de blogger oficial al campaniei :). Îi urez succes !

Cei care vor să participe la Drumul Mingii, se pot înscrie aici.

Vreme bună tuturor celor care participă la Drumul Mingii şi multă bere ! 😀

Comments (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.