#CanyonSportMeet sau cum ii poti aduce pe onlineri aproape de sport

Despre initiativa lui Cezar si Pandutzu de a crea „miscarea” SportMeet am mai scris aici, pe blog, si ii felicit ca ne tin in priza. Asa mai facem ceva miscare si noi, astia din spatele monitoarelor :D.

Ei dar de data asta au sarit calul rau de tot, organizand impreuna cu Bogdan, la Brasov, in premiera mondiala, Cupa Nationala de fotbal in sala CanyonSportMeet.  Spun „Nationala” pentru ca vor fi prezente 8 echipe din toata tara: 2 din Bucuresti si cate una din Onesti (incredibil !! Bravo onestenilor !), Timisoara, Cluj, Iasi, Sibiu si gazda cupei, Brasov.

Evenimentul va avea loc sambata, 5 martie 2011, la fix un an de la debutul fenomenului #fotbaltweetmeet, ajuns in prezent la cea de-a 15-cea editie. La Multi Ani Sport Meet !

Componenta echipelor o aveti aici.

Atractia zilei va fi, cu siguranta, meciul de fotbal al fetelor si le felicit pentru curaj. O sa va distrati, o sa vedeti…si noi :D. Componenta echipelor si alte detalii le gasiti aici.

Nu stiu daca e o premiera, dar anunt si eu ca echipa a doua a Bucurestiului se va chema SmartGifts Bucuresti, smartgifts.ro fiind sponsorul nostru. Tricourile o sa le vedeti la fata locului, ca o surpriza :D.

Asadar, SmartGifts Bucuresti va avea urmatoarea formula:

Portar:

Andrei Cismaru – twitterblog

Jucatori de camp:

Cezar Vasile  –   twitterblog
Pandaru Alin –  twitterblog
Claudiu Ciobanu –  twitterblog
Alex Sima    – twitterblog
Alex Tunaru   – twitterblog
Petrescu Lucian – twitter
Pantea Bogdan – twitter

Sponsorii competitie, carora le multumim ca vor fi alaturi de noi, sunt: Canyon, sponsor principal, Agentia Bortun-Olteanu, Sport Local si  LadiesCafe.

As vrea sa transmit un mesaj tuturor participantilor la Cupa CanyonSportMeet:

Unii dintre noi nu ne stim decat din spatiul virtual si acesta este un bun prilej de a ne cunoaste, de a socializa si de a face un pic de sport. Hai sa jucam cu FAIR PLAY ! Cand zic Fair Play ma refer nu numai la contactele fizice ci si la limbaj. Dam un exemplu tuturor ca putem duce la bun sfarsit o competitie fara niciun incident. Eu stiu ca orgoliile vor fi la cotele cele mai inalte, dar haideti sa tratam jocurile cu mult FAIR PLAY si cel mai bun sa castige !

Succes tuturor echipelor ! Ne vedem sambata la Brasov.

Evenimentul are si pagina de Facebook.

Comments (11)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.