Proces verbal după un an de @DreamTeamRo

Proces verbal

Subsemnatul, io, prin prezenta vă aduc la cunoştinţă ca azi, 26 februarie 2011, se împlineşte un an de când s-a format grupul DreamTeamRo căruia îi urez un călduros şi sincer „La Mulţi Ani ! bă!” :D.

Mai jos aveţi derularea cronologică a evenimentelor:

În premieră, în direct şi în exclusivitate voi dezvălui cine se face „vinovat” de întamplarea DreamTeamRo, cine ne-a strâns împreună acum un an. Prietenii ştiu că e vorba de Adi Hadean, care ne-a ademenit mişeleşte cu bunătăţile lui, într-o seară friguroasă de ianuarie :D. Aici e dovada: http://www.adihadean.ro/2010/01/eu-la-casa-latina-dezvaluiri-complete/.

Lipsesc din zona de comentarii Cristi şi Vlad, care nu au mai putut comenta pentru că aveau gura plină, dar garantez eu că au fost şi ei prezenţi :).

Adi Hădean nu stiu daca stie. Daca nu, a aflat acum. O să vadă el ce-l aşteaptă, cu prima ocazie, cand ne vom întalni în formula DreamTeamRo, plus el, care poate fi mai la primăvară, vară, chiar acasă la el, la Baia Mare, la invitaţia lui Cristi, la vastele reşedinţe ale domniilor sale. Ne-a invitat sau ne-am autoinvitat, că nu mai ştiu ? 😀

Revenind la istoria facerii grupului DreamTeamRo, singurul care a lipsit în acea seară culinară a fost Make, dar care s-a alipit grupului o lună mai tarziu. Atunci i-am cunoscut prima oară pe Ştefan (Mihai 😛 ) şi pe Vlad. Pe Cristi îl ştiam deja, că tocmai băusem câteva beri o săptămână mai devreme.

Pe Nicu evident că-l ştiam, ca doar e naşă-miu (altă dezvăluire 😀 ). El mi-a deschis apetitul către blogging cum şi eu l-am convertit pe ‘mnealui la Reţelele Sociale :P.

Ei, şi de aici, totul e istorie.

Epopeea noastră plimbăreaţă a început în februarie 2010 la Focşani, într-o formulă iniţială fără Nicu şi Make, a continuat în aprilie cu Sibiu, în formulă întreagă, apoi tot în aprilie cu Craiova, în iunie la Buzău şi Braşov, care avea să fie ultima deplasare din 2010.

Şi dacă deplasări prin tară nu au mai fost, am început să facem boacăne acasă la noi :D, că doar la asta ne pricepem.

Asta e una dintre cele mai mari:

Nici asta nu e mai prejos, cand am strigat toti: ” We fucking did it! „, după ce am strâs cateva sute bune de saci cu gunoaie.

De prima campanie video făcută de DreamTeamRo ce sa mai zic ? Nu mai zic nimic, mai bine priviţi 😀 :

Între timp ne făcusem şi siteoblog-ul ăsta sexy dreamteamro.net (pardon: Vlad l-a facut).

Ultima trăznaie, dar una foarte serioasă, e înfiinţarea Premiilor lunare DreamTeamRo, „aroganţă” explicată foarte bine de Cristi aici.

Ce am mai făcut între timp şi in ce ipostaze care mai de care mai culinare sau dansante ne-am potrivit, nu mai scriu că mi-ar trebui o săptămână :D. O mai dau pe asta şi gata:

Dar nu ne-am ţinut numai de hăhăială, care-i bună şi merge perfect cu berea, ci  ne-am adunat forţele şi am creat câteva proiecte împreună. Despre unele ştiţi, dar mai sunt şi altele în lucru, despre care vom vorbi la momentul potrivit.

Acum, la un an de la primul nostru drum la Focşani, am decis că ar fi foarte nimerit să revenim în acest oraş, unde blogosfera vrânceană sărbatoreşte tot un an de existenţă. La Mulţi Ani !

Aşa că azi, 26 februarie 2011, ne vom relua periplurile noastre prin ţară, acum de doua ori mai frumoşi, mai deştepţi şi mai modeşti, evident :D. Twittmobil-ul ne aşteaptă 🙂

Claudiu

PS Am vrut să fac un film în care să lipesc toate pozele şi filmele DreamTeamRo, dar mi-am prins urechile, aşa ca am făcut un proces verbal. Colegii din DreamTeamRo sunt obişnuiţi :D.

Comments (15)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.