Cateva lucruri facute in 2010

La baza acestui post e o leapsa „5 lucruri pe care le-ai facut in 2010”, pe care n-am primit-o de la nimeni (si nu ma supar, pentru ca numai de lepse nu am avut vreme), dar trebuia sa trag si eu o concluzie la anul ce mai are doar cateva zile si se incheie. Am modificat un pic leapsa si n-am scris exact cate lucruri am facut in acest an. O sa le numaram impreuna la sfarsit :D. Asa ca sa incepem:

1. Din punct de vedere business a fost un an prost, greoi, incalcit, mai ales primele 9 luni. Anul asta teribil a fost provocarea suprema pentru un antreprenor (adica personajul ala care incropeste ceva din nimic si care are si pretentii sa mai si traiasca din asta), a fost un examen pe care de multe ori am avut senzatia ca o sa-l pic si a fost un an pe parcursul caruia mi-am zis ca daca scap teafar, voi iesi mai puternic iar scopul meu de a reusi sa stabilizez acest business va fi atins. Am trecut hop-ul? Eu zic ca da. Dar n-am reusit singur acest lucru. Fara Alina mea nu as fi putut :).

2. La inceputul anului s-a intamplat minunea DreamTeamRo. Istoric, deplasari, intalniri si alte traznai ce se pot spune gasiti pe http://dreamteamro.net/. Restul detaliilor sunt ascunse bine :D. Nu numai ca a rezistat acest grup de sase oameni, care nu prea se stiau acum un an de zile, dar a inceput sa si produca proiecte. Si cate altele vor urma…Detalii vor veni pe parcurs.

3. Dance World este trupa de dans a Anei care a avut anul acesta cele mai mari realizari din istoria sa de 4 ani. Ma bucur ca am contribuit si eu la acest proiect. Anul acesta, in ianuarie, le-am facut blog si am ajutat la organizarea catorva evenimente cu si pentru copiii din Dance World. Mai intai s-au calificat si participat la Festivalul de la San Remo, din Italia, apoi au fost invitati la Festivalul Euroasia de la Istambul, au avut prestatii foarte bune la Cerbul de Aur Junior, Festivalul Tineretii, la care au fost prezenti pentru al treilea an consecutiv, Targul de Jucarii organizat de Teatrul Masca sau Zilele Bucurestiului iar de curand, au trecut cu brio de cele doua preselectii la show-ul PRO TV-ului „Romanii au talent” :). Din aceasta etapa chiar nu mai conteaza daca vor trece mai departe sau nu pentru ca vor avea o expunere binemeritata si pentru care acesti copii intre 6 si 19 ani au muncit foarte mult.

4. La proiectul http://www.retail-fmcg.ro/ am inceput sa muncesc din luna septembrie si i-am dat drumul tocmai pe 25 noiembrie, dupa milioane de teste si verificari. Am trecut prin foc si spada, dar sunt foarte mandru de ce a iesit si foarte optimist in ceea ce priveste monetizarea acestui proiect.

5. Pentru ca a fost un an greu nu prea am iesit prin tara, asa cum obisnuiam anii trecuti si asta o trec la lucruri „NEfacute” in 2010 si la lucruri „de facut” in 2011.

6. Inchei optimist si spun ca anul acesta, tot datorita DreamTeamRo, am reusit sa revin la o pasiune mai veche de a mea, chitara. Totul a culminat cu spectacolul caritabil din 8 iulie unde alaturi de DreamTeamRo am cantat doua cantece. Sa ne reamintim:

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=v1Giv54i9P0&w=640&h=390]

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=d7fLlL9iiw0&w=480&h=390]

Cate sunt ? A…cinci, pana la urma :D. Nu o sa trec si punctul 5.

Adunand si scazand 2010 a fost un an plini de greseli din care am invatat foarte mult sau mai bine spus, anul acesta am invatat mai bine ca oricand sa gresim, da, sa gresim, pentru ca gresind, iti dai seama ca esti pe drumul cel bun 🙂

Comments (5)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.