Cantam pentru #Vladut

Sunt tata a doua fetite si un caz ca cel al lui Vladut ma sensibilizeaza la maxim. Vladut are 5 ani. Este de varsta Anei, fata mea cea mare. Am un nod in gat cand ma gandesc cat a suferit si mai sufera acest copil. Mai multe despre boala lui puteti citi aici.

Uneori chiar si cazurile disperate pot avea sansa lor. Aceasta sansa s-a ivit, din fericire, pentru Vladut, odata cu nasterea surioarei lui, Maria, 100% compatibila cu el, ca si donator. Operatia de transplant costa insa 150.000 de Euro si toate eforturile mari de pana acum nu au fost suficiente. S-au strans bani, dar mai este drum lung pana la a strange toata suma.

Ne-am hotarat sa ne implicam si noi, aka #DreamTeamRo in aceasta campanie si am pregatit o mare surpriza pentru cei ce vor fi prezenti in seara de 8 iulie, de la ora 20.00, la terasa restaurantului Casa Latina din Sos Panduri, nr 71. Va fi o formula cantatoare si incantatoare :  Vlad DuleaMake, Stefan Murgeanu, Chinezu, Nicu si eu.

Nu trebuie sa o ratati ! 😀

Bine, partea consistenta a concertului caritabil pentru Vladut o sa fie asigurata de adevaratii artisti : Vlad Dulea si actorul Eugen Cristea cu Trupa Atelier, Make si Invitatii sai Folk Band Imperfect.  Se prevede o seara memorabila ce speram noi sa-i aduca numai bucurii lui Vladut.

Pentru cei care vor sa doneze mai multi bani pentru Vladut, aveti detalii aici.

Va asteptam pe toti.

Comments (8)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.