#NationalTweetMeet la Brasov

Se coace de mai mult timp o intalnire in care sa fie prezenti oameni din online, bloggeri si twitteristi din toata tara si iata ca acest lucru va fi posibil maine, 12 iunie, la Brasov, datorita unor oameni foarte sufletisti si la care tin foarte mult : @AlexDimaPhoto, @AsafteiDragos si @bloghita. Pe Alex Dima l-am cunoscut la Craiova, la #CraiovaTweetMeet iar pe Dragos si pe celalalt Alex, aka @bloghita, abia astept sa-i cunosc maine.  Vor fi prezenti colegi twitteristi pe care-i voi vedea pentru prima data, desi mare parte din ei sunt din Bucuresti. Ei, daca nu ne-am putut vedea la noi acasa, in Bucuresti, iata ca o sa ne vedem si o sa ne cunoastem in deplasare, la Brasov 😀

Evident ca de la o astfel de intalnire echipa @DreamTeamRo nu putea lipsi si va fi prezenta in efectiv aproape complet : @VladDulea, @stmurgeanu, @chinezu, @make2000 si eu, Nicu de la @infodeltaro neputand, din pacate, sa faca deplasarea.

Maine o sa avem o vreme frumoasa, chiar foarte calduroasa, foarte potrivita pentru intalnirea de maine. O sa plecam dimineata, pe racoare. Twittmobilul e spalat, alimentat si pregatit de drum.

Despre intalnirea de maine o sa cititi, cu siguranta, pe : http://dreamteamro.net/ 🙂

Hai s-avem drum bun !

Comments (4)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.