De Rusalii mergem la Targul de Jucarii

Dupa cum ne-a obisnuit in ultimii ani, in luna Mai, Teatrul Masca organizeaza in Parcul Herastrau Targul de Jucarii si invita toti copiii sa descopere cat de buni negustori sunt. In jocul micutilor de-a afacerea, vor incerca sa vanda, dar si sa cumpere jucarii impuscand doi iepuri dintr-un foc : isi schimba jucariile vechi si se familiarizeaza si cu termenii unei negocieri 🙂

Editia din acest an, cea de-a 11-cea, care va avea loc luni, 24 mai, de Rusalii, incepand cu ora 11.00, este una cu totul si cu totul speciala pentru ca fix pe 24 mai, Teatrul Masca implineste 20 de ani de la infiintare. LA MULTI ANI !

Pe scena special amenajata din Parcul Herastrau ( intrarea dinspre Piata Charles de Gaulle ) vor fi prezenti si copiii de la Dance World, aflati la primul spectacol dupa Festivalul de Dans de la San Remo.

Spectacol asigurat si pentru cei mici, dar si pentru cei mari si evident ca nu voi lipsi. Voi veni alaturi de fetele mele : Ana, Sara si Mami. Ana va fi pe scena cu Dance World iar cand nu va dansa, ne vom plimba printre muntii de jucarii 🙂 Vreme buna sa fie !

Foto : Teatrul Masca

Comments (9)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.