Leapsa cu Craiova de la Chinezu

Asta ar fi atreia leapsa, de data asta primita de la Chinezu, numita ” Leapsa exclusivista despre Craiova „ si care spune ca cam asa : sa spun trei lucruri despre Craiova care imi vin in minte spontan.

Sa o luam in ordine :

1. Craiova Maxima. Superechipa de fotbal pe care am deschis ochii ca si iubitor al acestui sport, copil fiind. Asa ceva nu se poate uita si cred a fost si este simbolul Craiovei.

2. De Craiova ma leaga si faptul ca primul meu angajator a avut ( are ) sediul central in Craiova. Desi eu munceam in Bucuresti, unde era punct de lucru, mergeam destul de des la Craiova. Asa ca si acum sta scris pe cartea mea de munca SC……SRL, din Craiova.

3. In firma noastra, cea care se ocupa de rapoartele pentru clienti, Dana, este din Craiova si tot de acolo lucreaza. E de mult la noi si ne bazam pe ea.  Salutari ei si familiei ! Nu stiu daca o sa ma pot vedea cu ea maine.

Cam astea sunt, cele mai importante lucruri care ma leaga de Craiova 🙂

Comments (5)
  • am mai vazut la cineva referire la Craiova Maxima… ce naiba e aia? merci 🙂

    • Craiova Maxima a fost una dintre cele mai bune echipe de fotbal din Romania. Universitatea Craiova de atunci, asa s-a chemat, datorita unor rezultate extraordinare pt o echipa de club la aceea vreme.Mai exact, sezonul 82-83, a foast cel mai bun din istoria clubului. Au ajuns in semifinalele cupei UEFA, premiera pt o echipa romaneasca. Atunci U Craiova a devenit „campioana unei mari iubiri”.

  • […] sunteţi curioşi ce au răspuns ceilalţi pasageri de mâine ai Twitmobilului iată aici: Claudiu Ciobanu, Nicu “Info-Delta”, Ștefan […]

  • […] leapșa mai departe colegilor din Dream Team: Claudiu Ciobanu, Make, Ștefan Murgeanu și Nicu (întrucât domnu’ Chinezu, mare sculă pe basculă 🙂 a […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.