CraiovaTweetMeet

BlogTrip-urile echipei DreamTeamRo continua iar sambata, 24 Aprilie,  se va consuma episodul cu numarul 3, la Craiova, eveniment organizat de acest Stevie Wonder al blogosferei romanesti, LicuriciulOrb , chiar daca el ( chiar el ) nu va fi prezent, din motive obiective. Ii uram succes, stie el unde !

Asadar urmeaza portia sanatoasa de hahaiala ( constructiva ), distribuita uniform pe cele trei „clase”, asa cum ne place noua sa le spunem, dupa asezarea in twittmobil : clasa I cu Vlad Dulea si Chinezu, a II-a cu Stefan Murgeanu si Nicu de la Info-Delta si a III-a cu Marius Matache, alias Make si io :D, dar urmeaza si sa cunoastem oameni noi si proiectele lor.

Nu ne cramponam de denumirea asta a echipei : DreamTeamRo. Asta este mai mult pentru noi, dupa cum bine spune VladDulea : pentru fiecare dintre noi,  ceilalti cinci sunt „de vis „. Pentru cei care n-au inteles ce facem si ce vrem de la viata lor, nu suntem decat o gasca de „purii”, dar simpatici, cu burta, dar frumosi, care evadam odata la cateva saptamani din Bucuresti, sa ne luam portia sanatoasa de socializare si de pe alte meleaguri. Restul despre noi aflati dupa ce ne strangem mana 🙂

Sa ne vedem cu bine la Craiova !

Au mai scris despre acest eveniment : chinezu, Nicu si Stefan Murgeanu

Comments (2)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.