San Remo, pregateste-te. Vine Dance World !

Am ramas dator sa va spun care a fost finalitatea campaniei de strangere de fonduri pentru deplasarea trupei de dans Dance World in Italia, la San Remo. Am asteptat sa se limpezeasca toate informatiile ca sa vi le pot impartasi :

1. S-au vandut 160 de bilete pentru spectacolul de duminica trecuta. Nu sunt foarte multe, din totalul de 500 pe care ni-l propusesem, dar pentru ceva mai mult de o saptamana, reprezinta ceva.

2. In aceasta saptamana am avut si o mare surpriza, venita de la prietenul meu din copilarie, coleg clasa in liceu, actualmente un chirurg oftalmolog foarte apreciat, Cristian Postolache, care, venit la un curs de Management in Bucuresti ( Cristi locuieste in Bacau ), a facut o donatie foarte importanta pentru copii !!! Ii multumim.

3. O mamica a unui copil din trupa a donat si ea o suma mare de bani si apa plata. Multumim Mihaela, mama Denisei mici !

4. Gradinita Edy-Amy a facut deasemenea o donatie in bani, fructe ( 5 lazi de mere ) si va pregati copiilor 40 de sandwich-uri pentru drum. Multumim D-nei Director Diana Sultan ! Stim ca a facut-o cu mare placere pentru ca trei dintre copiii de la Dance World sunt in gradinita dansei : Ana, Denisa mica si Mario.

5. Parintii Biancai vor pregati mancare pentru primele zile si vor pun la dispozitie inclusiv lazi frigorifice. Le multumim!

6. Multumim mamei Alexandrei Mocanu pentru ca a ajutat copiii cu un rand de costume noi.

7. Multumim D-lui Leon, directorul firmei Leon Trans pentu facilitatitile oferite

8. Sa nu uit de Maia, bunica lui Bety, care va pregati checuri pentru copiii si a facilitat o donatie de fructe.

9. Transportul, insemnand autocar, doi soferi si combustibil pentru deplasarea in Italia, este asigurat cu ajutorul Primarului General Sorin Oprescu, careia ii multumim. Tot bunicii lui Betty, Maia i se datoreaza si acest lucru.

10. Multumim tuturor parintilor pe care s-au implicat si a celor care au pus umarul la aceasta cauza. Celor care ne-au ajutat ca spectacolul copiilor de duminica trecuta sa aiba loc si a celor care au vrut sa-i urmareasca pe scena, le-am multumit aici si le mai mulumesc inca odata acum !

Punand toate lucrurile cap la cap se poate spune ca s-au strans cca doua treimi din suma necesara. Se vor limita la ce au si sunt convins ca se vor descurca.

Ca si concluzie, eu spun ca pentru perioada scurta ce am avut-o la dispozitie, s-au realizat destul de multe.

Acum nu trebuie sa facem altceva decat sa le urmarim evolutia la San Remo, pe scena Teatrului Ariston, unde se tine anual celebrul festival de muzica si sa le tinem pumnii sa castige un premiu.

Copiii vor intra in concurs vineri, 23 aprilie , de la ora 20.00 ( ora locala ) pana la ora 23.00 si se va transmite live pe televiziunea italiana Raiuno.

Succes !

Despre deznodamantul campaniei #Danceworld au mai scris si prietenii nostri de la www.stiridebine.ro , carora le multumim ­čÖé

Comments (0)

Las─â un r─âspuns

Adresa ta de email nu va fi publicat─â.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.