Un ideal pe cale sa se implineasca

Acum aproape o luna de zile in urma scriam aici ca sunt tare mandru de Ana mea, pentru ca trupa de dans din care face parte, Dance World, a castigat preselectia la un mare festival de dans de la San Remo si va reprezenta acolo Romania.

Odata cu aflarea detaliilor organizatorice si mai ales a celor financiare, s-a ajuns la concluzia ca nu toti copii isi permit aceasta deplasare si pe langa posibila evolutie coregrafica intr-o formula incompleta, o parte din ei pot avea, pe nedrept, o mare dezamagire.

E foarte greu sa gasesti sponsori, e foarte greu sa bati la usi care nu se vor deschide niciodata, cu atat mai mult acum, intr-o perioada total defavorabila. Atunci mi-a venit ideea ca cel mai nimerit ar fi ca acesti copii, impreuna cu artisti consacrati, dispusi sa ne ajute, sa sustina un spectacol ale carui incasari sa mearga catre copii, acoperind macar o parte din cheltuielile legate de cazare si hrana.

Ce stiu ei cel mai bine sa faca ? Sa danseze. Dansand pot face rost de banii necesari si ne pot oferi si un spectacol extraordinar.

Ei au scris o scrisoare catre toti aceea care doresc sa urmareasca spectacolul lor si catre acei care nu vor putea veni, dar sunt sensibili la acesta cauza si vor sa ajute :

Noi suntem trupa Dance World, formata din 24 de copii si tineri, cu varsta între 5 şi 19 ani, pasionaţi de dans. Activam de trei ani si am participat deja la mai multe competitii de gen, de la care nu ne-am intors fara macar un premiu important. Anul trecut, de exemplu, la Festivalul Internaţional Ghiocelul de Argint de la Arad am obţinut trei premii I, la trei categorii de dans, iar în 2008 am urcat pe scena Cerbului de Aur, alaturi de solistul Alin Vaduva.

Anul acesta Trupa Dance World s-a calificat cu trei dansuri la Festivalul International GEF 2010 din San Remo, Italia, unul din cele mai importante festivaluri de gen din lume.

Detalii despre Festival gasiti aici : http://www.gef.it/

Întrucat nu putem acoperi toate cheltuelile legate de cazare si masa pe durata festivalului, am hotărât să organizăm un spectacol-eveniment la Teatrul Masca,  în care sa va impartasim putin din bucuria noastra de a dansa, pe care o transmitem tuturor atunci cand suntem pe scena. Ar fi nedrept pentru unii dintre noi sa nu putem participa la festival.

Cumparand bilete si participand la spectacolul nostru, veti contribui la realizarea unui vis al nostru si ne veti ajuta sa reprezentăm cu drag Romania la Festivalul International de Dans de la San Remo.


In cadrul acestui spectacol-eveniment de dans si muzica live, alături de noi, pe scenă, vor fi si cântăretii Alin Văduva, Dorin Anastasiu, Teodor Badea, Adelina Brestoiu, Gabriel Ciocan precum si actorul Eugen Cristea împreună cu trupa de pop-rock Atelier. Prezentatorul spectacolului va fi Andy Juganaru de la TVR 1.

Pretul unui bilet este de 25 RON.

Toate fondurile stranse în urma acestui spectacol, vor fi folosite pentru acoperirea costurilor de masa si cazare, pe durata festivalului si a deplasarii cu autocarul.

Asadar, va invitam cu drag la spectacolul nostru din data de 11.04.2010, la orele 16.30, la Teatrul Masca ( Amfiteatrul din aer liber ), din B-dul Uverturii nr.70-72, unde va vom arata ca meritam sa reprezentam Romania la San Remo. Detalii asupra locatiei Teatrului Masca aveti aici

Despre noi au scris si cei de la Jurnalul National, carora le multumim pentru sprijin. Acesta este articolul, din data de 30 Martie 2010 : http://www.jurnalul.ro/stire-arte/tineri-dansatori-romani-la-san-remo-539974.html

Va multumim si va asteptam !

Deni, Ana, Mario, Bianca, Maria, Andreea, Dan, Gabi, Cosmin, Oana, Alexandra, Monica, Cristina, Marina, Mihaela, Laura, Sirin, Beatrice, Madalina, Loredana, Georgiana, Diana, Denisa, Simona si Alina Cimpoieru, coregraf si fondator Dance World

Biletele se vor gasi incepand de marti, 7 aprilie, la caseria Teatrului Masca, din B-dul Uverturii, dar voi avea si eu bilete pentru aceia care nu se vor putea deplasa pana la Teatru. Coordonatele mele sunt aici pe blog. Daca vreti, ma gasiti 🙂

Primele doua bilete le-am vandut deja lui @make2000 si urmatoarele doua lui Nicu de la @infodeltaro :D. Multumim Marius si multumim Nicu !

Au mai luat bilete :

Laur de la @posetutze ( 2 buc ),@mihai_pintilie ( 2 buc ), @OanaBoanca ( 1 buc ) si @Oana Bratila ( 1 buc ) si @sorinablonda ( 1 buc ) . Le multumim !

06.04.2010 – au mai cumparat bilete : @MadalinaUceanu (2 buc ) si @stmurgeanu ( 2 buc ). Multumim 🙂

07.04.2010 – au cumparat bilete Dl Enache de la Midar ( 20 de buc !!!!! ) caruia ii multumim in mod deosebit, @VladDulea ( 2 bilete el + 1 bilet soacra lui 😀 …dupa ce ca o sa fie pe scena, a mai cumparat si bilete ), adriana_cocic ( 2 bilete ) si Andreea Miinescu ( 2 bilete ). Le multumim !

Va mai astept 🙂

Comments (12)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.