Un ideal

In fiecare marti si joi o iau pe Ana direct de la gradinita si o duc la repetitiile de dans. Pentru cine nu stie, am scris un post acum ceva timp despre trupa ei de dans Danceworld si colegii ei minunati. Il puteti citi aici.

In seara asta am aflat, cu mandrie, ca Danceworld a castigat preselectia la concursul de dans The World Festival of Creativity in Schools de la Sanremo, Italia. De cand asteapta ei vestea asta…Copii astia minunati o sa reprezinte acolo Romania cu trei dansuri. Intre 21 si 25 aprilie. Aici e unul dintre ele, „Un ideal ” :

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=arUo6dlo34U&hl=en_US&fs=1&]

Ma bucur foarte mult pentru ei, ma bucur foarte mult pentru Ana, chiar daca la cei 5 anisori ai ei nu constientizeaza foarte tare ce a realizat. Ma bucur pentru ei pentru ca ii vad ca muncesc, ii vad ca vin repetitie de repetitie, sunt constiinciosi si pasionati de ceea ce fac. Ganditi-va ca la varsta lor sunt atatea si atatea distractii specifice de copil, dar ei vin de 2 sau de chiar de trei ori pe saptamana la sala de dans ( chiar mai des in preajma unor spectacole sau concursuri ), cate 2-3 ore pe repetitie.

Ceea ce e foarte interesant si de admirat la trupa asta de dans este ca sunt foarte uniti. Dar cel mai bine ar fi sa-i vedeti in imaginile urmatoare intr-o prezentare care care spune totul :

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=k3le3q40w7I&hl=en_US&fs=1&]

Ce s-a realizat pana acum, in ceea ce priveste deplasarea : au transportul asigurat ( un autocar cu doi soferi ), apa si racoritoarele pentru toata perioada la fel si , din cate se pare, si fructele. Se fac eforturi sa mai atragem si alti sponsori pentru ca nu toti copii au posibilitati sa suporte aceasta deplasare. Sunt costuri legate de participarea efectiva la festival cu cele trei dansuri, costuri legate de deplasare ( hrana, cazare ) si costuri foarte mari cu costumele.

Daca aveti idei in sensul asta, sunt binevenite. Ei ne vor reprezenta totusi la aceasta competitie. Vor avea steagul cu tricolorul, vor promova costumele noastre populare si vor incerca sa castige un premiu. Asa mici cum sunt.

Comments (5)
  • Domnule, bravo! Intreb si eu in stanga, in dreapta, si gasim o solutie.

  • Merci. Eu spun ca merita. E o oarecare expunere pentru cine vrea sa sponsorizeze.

  • […] ideal pe cale sa se implineasca Acum aproape o luna de zile in urma scriam aici ca sunt tare mandru de Ana mea, pentru ca trupa de dans din care face parte, Dance World, a […]

  • Ati gasit alte si alte metode in afara de spectacolul de azi?:)
    (intreb pt. o trupa de teatru care pleaca la acelasi festival)

    • Nu prea…tot parintii, prietenii, cunoscutii au fost si sunt alaturi de copii. E foarte foarte greu sa strangi bani. Am dat adresa Alinei Cimpoieru, coregrafa, sa ia legatura cu Dvs.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.