Victoria Romaniei ni se datoreaza si noua

Update : 14.03.2010  Frumoasa familie a rugbyului romanesc

Dupa ziua perfecta de ieri, cu victoria tricolorilor rugbisti in fata Georgiei, ziua de azi nu putea fi altfel, cu vizita la sediul FRR unde staful Federatiei si trei jucatori ai nationalei au vrut sa ne multumeasca pentru modul cum am incurajat ieri echipa noastra.

Incapand cu urmatorul meci vom avea un sector intreg dedicat bloggerilor ( Sectorul B1 ) si vom fi o pata de culoare ( galbena) pentru ca am primit fiecare dintre noi cate un tricou cu insemnele federatiei, cu autografele celor trei jucatori prezenti azi la #rugbytweetmeet. Urmatorul meci va fi pe 27 martie, pe acelasi stadion, in compania selectionatei Spaniei, meci restant in grupa de calificare la Cupa Mondiala.

Oficialii federatiei ne-au promis ca ne vor sprijini si cu altfel de materiale pentru „zgomotul” din tribune si chiar cu un autocar, daca va fi cazul sa mergem sa sustinem echipa nationala la jocuri disputate in alte orase. Ni s-a cerut sprijinul pentru un imn al nationalei de rugby care sa fie un cantec de incurajare. Da…chiar e nevoie de asa ceva 🙂

Am iesit in curte, apoi, la un amical cu cei trei stejari. Am executat gramezi, mai mult sau mai putin organizate ( sau de-a dreptul dezorganizate ), pase sau ridicari :

Au fost si cateva poze de grup, dar eu am fost…in grup. Asteptam poze de la cei care au facut, stiu ei 🙂

La final l-am intalnit si am stat de vorba si cu Dl. Robert Antonin, Directorul Academiei Romane de Rugby, omul care impartaseste tinerilor rugbisti romani din experienta sa si din traditia rugby-ului francez.

Se pare ca am intrat in frumoasa familie a rugbyului romanesc.

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Dupa ghinionul de data trecuta cu vremea de afara, cand nu am putut urmari primul meu meci de rugby live, Romania-Spania, azi am spart gheata la meciul Romania-Georgia si a fost extraordinar. Primul meci de rugby – prima victorie 🙂 Nu am cuvinte pentru atmosfera din tribuna, creata in primul rand de sectorul nostru, al bloggerilor.

Imi place sa cred ca vicoria tricolorilor rugbisti ni se datoreaza si noua…ba nu : victoria Romaniei ni se datoreaza si noua !!!! Am strigat, am incurajat si am ragusit. Suntem o forta ! Atmosfera de pe un stadion de rugby se compara poate cu cea de pe marile stadioane din Anglia, nicidecum cu cea de pe stadioanele noastre de fotbal. Am vazut foarte multe persoane de sex feminin si copii la meci, ceea ce spune totul. Oricum m-a surprins interesul ridicat pentru acest meci. Stadionul – e adevarat foarte mic – a fost plin.

Am inteles ca jucatorii au ramas placut impresionati de „zgomotul” creat de noi iar maine, unii dintre ei vor veni special la Sediul FRR, sa ne cunoasca si sa ne multumeasca pentru suport. Asadat maine va fi un nou #rugbytweetmeet.

E clar ca o sa revin pe stadion, pentru ca a fost prea placut sa nu repet experienta.

Ne vedem la urmatorul meci :).

Comments (8)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.