#masinadefamilie

#masinadefamilie

#masinadefamilie este un proiect unic la noi care a început în octombrie 2014 şi presupune test drive-uri de 3-4 zile cu maşini de familie (nu neapărat monovolume) urmate de un feed-back autentic de părinte, de familist care ştie foarte bine ce înseamnă ai spaţiu, confort şi siguranţă într-o deplasare mai lungă cu maşina, alături de familie, dar fără pretenţii de feed-back specializat de jurnalist auto.

Deci, accentul e pe confort, siguranţă şi pe aspectul utilitar. De fiecare dată, plecăm toţi 4 (2 mari şi 2 mici) sau în alte formule cu familii prietene, într-o destinaţie mai lungă, putem  introducem modelul testat într-un context (peisaj) potrivit. Stilul scriitoricesc este unul mai puţin tehnic, mai cald şi pe înţelesul larg.

Începând cu ianuarie 2016, am inclus în proiect şi alţi parteneri, din domeniul ospitalitate, pentru că îmi vine foarte uşor, natural chiar, să promovez locurile în care stăm peste week-end, alături de modelul de maşină testat.

#masinadefamilie –  locul 2 la Webstock Awards – categoria Blogger’s Projects

Ca o recunoaştere binevenită din partea industriei, pe 30 septembrie 2016, în cadrul Webstock – cel mai mare eveniment de social media din România – am câştigat locul 2 la categoria Blogger’s Projects cu proiectul #masinadefamilie!

Toate episoadele proiectului #masinadefamilie le găsiţi aici.