28th Iun

Cinema City caută din nou Micile Voci Mari. De data aceasta pentru animația My Little Pony

Dacă în 2015, Cinema City căuta două voci de copii pentru a dubla două personaje din superproducţia Crăiasa Zăpezii, de data aceasta se caută 10 voci (cinci fete şi cinci băieţi) pentru a dubla personaje din animatia My Little Pony: Filmul.

Astfel, Cinema City lansează o nouă provocare pentru copiii cu vârste între 8 şi 16 ani: în urma înscrierii în concurs, toţi participanţii câştigă automat câte o figurină originală ponei şi, prin tragere la sorţi, o excursie pentru toată familia în Delta Dunării, oferită de TUI Travel Center. În plus, cei mai talentaţi dintre ei vor avea şansa să dubleze câte un personaj de animaţie, într-un studio de dublaj profesionist.

Înscrierile se pot face, până pe 31 august 2017, în aplicaţia Micile Voci Mari, cu ajutorul căreia copiii pot da o probă de voce. Mai întâi aleg unul dintre cele trei filme disponibile pe platformă – „Deep: O aventură nesfârşită”, „Coco” sau „Goana după Alune 2”, apoi descărcă textele pentru susţinerea probei, iar la final copilul se înregistrează interpretând propria versiune de dublaj.

În luna septembrie, 10 copii (cinci fete şi cinci băieţi) vor avea ocazia să dea o probă într-un studio de înregistrări alături de profesionişti, iar doi dintre ei (o fată şi un băiat) vor fi parte din superproducţia “My Little Pony: Filmul”.

Ți-a plăcut acest articol? Abonează-te prin e-mail la postările mele de pe acest blog!

Comments (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *