2nd mai

Țiriac Auto are un nou showroom Jaguar Land Rover în București

Începând cu 27 aprilie 2017, prietenii de la Ţiriac Auto, cei de la care am luat ceva maşini în teste pentru proiectul #masinadefamilie, au un nou showroom Jaguar Land Rover în Bucureşti, mult mai aproape de clienţii săi, situat în interiorul oraşului, pe şos. Pipera, nr. 41.

showroomLocalizarea noului showroom este una foarte bună – se ştie că showromul Jaguar Land Rover de pe DN 1 poate fi un pic peste mână pentru unii clienţi, fiind situat în afara oraşului – şi anume în zona Aviaţiei, „sub” pasarela peste Bd. Barbu Văcărescu, cu intrare din Bd. Barbu Văcărescu, pe drumul spre Băneasa şi aproape de Satul Pipera. E o zonă unde astfel de branduri auto au şanse mai mari să fie vizibile.

În plus, noul showroom, cu o suprafaţă generoasă de 800 mp, are şi service propriu de 600 mp dotat cu echipamente de ultimă generație ce deservește de acum exclusiv clienții celor două mărci. Înainte, pe locul noului showroom Jaguar Land Rover era un service Ţiriac Auto ce deservea mai multe branduri auto din Holding.

Service-ul include şi o zonă specială pentru clienți, în care aceștia își pot urmări, într-un spațiu confortabil, reparațiile, statusul acestora și pot avea o vizibilitate sporită asupra a tot ce se intamplă în service.

De reţinut este că e primul showroom Jaguar Land Rover din România aliniat la noile standarde de design Arch ale celor două mărci, adică aduce un mediu modern şi oferă o experiență superioară clienților ambelor marci, sub același acoperiș.

Dintre modelele prezente în showroom, am avut plăcerea să testez doar Jaguarul F-PACE, iar cu restul sper să am de-a face în curând. Mi-a făcut cu ochiul noul Land Rover Discovery, varianta cu 5 + 2 locuri care am înţeles că este şi disponibil pentru teste. Acesta este:

Apoi – de ce nu – Range Rover Evoque convertible? Ar fi prima #masinadefamilie decapotabilă:

Şi nu în cele din urmă, un Range Rover, SUV-ul suprem din punct de vedere eleganţă, confort dar şi capacităţi off-road – poate cel mai bun off-roader:

L-am văzut şi pe noul Range Rover, disponibil la noi începând cu luna iulie, dar nu în „carne şi oase”, ci virtual, cu ajutorul unui sistem VR ce simulează clienţilor culoarea maşinii sau a tapiţeriei, a scaunelor, accesoriile şi alte lucruri pentru a lua o decizie de cumpărare cât mai bună.

Alte imagini cu showroom-ul Jaguar Land Rover:

Comments (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.