29th nov.

Mercedes-Benz GLC sau episodul cu numărul 30 al proiectului #masinadefamilie

Mercdes-Benz GLC este noul model din #masinadefamilie pe care l-am ridicat azi de la Ţiriac Auto. Aceasta este a doua colaborare cu ei după cea cu modelul Mercdes-Benz GLA, cel mai popular episod din #masinadefamilie după numărul celor care au interacţionat pe Facebook, Instagram şi Twitter cu hashtag-ul #masinadefamilie.

Mercedes-Benz GLC

Acesta este episodul cu numărul 30 din proiect şi probabil ultimul din acest an. Cei care urmăresc proiectul pot sesiza faptul că am sărit peste episodul cu numărul 29 dar nu am făcut-o, practic. Doar am păstrat feed-back-ul pentru noul SUV Peugeot 3008 pentru mai târziu, cu care voi reveni.

Aşadar, maşina pe care am luat-o azi în teste de la Ţiriac Auto este Mercedes-Benz GLC 250 d 4MATIC, varianta SUV, de culoare diamond white bright, 201 CP, tracţiune integrală şi transmisie automată 9G-TRONIC în 9 trepte.

Abia am aşteptat testul, având în vedere plăcutele experienţe cu Mercedes-Benz GLE şi Mercedes-Benz GLA. Mai multe detalii, în articolul de feed-back, după test. Până atunci, ne puteţi urmări pe Facebook şi Instagram.

Toate episoadele proiectului #masinadefamilie şi alte articole legate de acest proiect, le găsiţi aici.

Proiectul #masinadefamilie tocmai a câştigat locul 2 la Webstock Awards, cel mai mare eveniment de Social Media din România, la categoria Blogger’s Projects. Episodul 30 din #masinadefamilie este susţinut de către Kooperativa 2.0 (suport Social Media) şi Ţiriac Auto.

Comments (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.