16th nov.

MINI Cooper S și un episod diferit din #masinadefamilie

Ieri, am plecat în cel mai nebun episod din #masinadefamilie  – episodul numărul 28 – la bordul unui MINI Cooper S, un episod – după cum o să şi vedeţi – fără copii. Da, doar noi, ăştia mari. Am profitat că cele mici sunt la o competiţie internaţională de dans şi lipsesc vreo săptămână, iar în consecinţă ne facem de cap.

MINI Cooper S

Hai, dragi părinţi, să nu-mi spuneţi că nu vreţi, măcar din când în când, să mai evadaţi un pic fără cei mici, că nu vă cred. Ştiu că o să ne ia dorul repede de ele – asta-i mai clar ca lumina zilei – dar şi să fi stat acasă singuri nu era vreo treabă. Aşa că, am preferat să plecăm singurei.

Cu ce altceva mai e diferit actualul episod? Păi, o să fie unul dintre cele mai lungi episoade, atât ca timp, cât şi ca distanţă, iar companion plăcut o să ne fie simpaticul MINI Cooper S, primul model de la MINI pe care îl conduc şi unul dintre modelele pe care le-am vizat mereu pentru un test.

MINI Cooper S

Modelul pe care tocmai l-am luat în teste este MINI Cooper S cu o capacitate de 1.998 cm cubi, 192 de CP şi cutie automată Steptronic.

Vorba lor: automobil mic, distracţie mare. Da, cam asta ne aşteaptă. În rest, portbagaj mic, cât pentru 2 trolere, fără spaţiu prea mare pentru locurile din spate – nu e cazul – şi mult spatiu şi confort pentru locurile din faţă, pentru noi. Doar pentru noi doi 🙂 La care adaug cei doar 131 de km parcurşi atunci când am luat-o în test. Cu alte cuvinte, cred ca suntem primii care o testăm!

Foarte tare cum sunt echipările de la MINI: Salt, Pepper şi Chili. Echiparea modelului nostru este Chili şi se anunţă una foarte „picantă”, plină de senzaţii hot, celelalte niveluri de echipare – salt şi pepper – fiind mai soft, ca să zic aşa. Suntem nebuni. Ba nu. Suntem Chili 🙂

Despre aceste echipări dar şi alte detalii, în articolul de feed-back, după test. Până atunci, ne puteţi urmări pe Facebook şi Instagram.

Test anterior, episodul cu numărul 27: BMW X5 xDrive30d. Toate episoadele proiectului #masinadefamilie şi alte articole legate de acest proiect, le găsiţi aici.

Proiectul #masinadefamilie tocmai a câştigat locul 2 la Webstock Awards, cel mai mare eveniment de Social Media din România, la categoria Blogger’s Projects. Episodul 28 din #masinadefamilie este susţinut de către Kooperativa 2.0 (suport Social Media), MINI Romania şi Hotel Continental Forum Oradea.

Ți-a plăcut acest articol? Abonează-te prin e-mail la postările mele de pe acest blog!

Comments (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.