2nd nov.

Începe competiția de karturi electrice pentru copiii între 4 și 12 ani

Chiar dacă ne-am dorit foarte mult să ajungem la lansarea primelor karturi electrice de compeiţie pentru copii din România, nu am reuşit lucrul ăsta pentru că în week-end-ul cu pricina, adică cel ce tocmai a trecut, am fost plecaţi cu un kart mai mare – noul BMW X5 – într-un episod din #masinadefamilie.

Cu un ochi am stat, însă, pe evenimentul de lansare de la Academia Titi Aur. Pe de altă parte, am vorbit cu organizatorii care m-au asigurat că astfel de evenimente se vor mai face, iar acces vor avea şi copii amatori de astfel de sporturi, nu doar profesioniştii. Aşa că Ana, nu-ţi face griji, o să te dai cu kartul electric cât de curând.

karturi electrice

Astfel, în week-end-ul trecut, a avut loc o premieră mondială în domeniul motorsportului. Titi Aur, multiplul campion naţional de raliuri, pilotul Tomi Drăgan, copilul minune al karting-ului românesc, alături de reprezentanții Clubului de Karting București și de Gatorade, ca partener tehnic, au lansat sâmbătă, 29 octombrie, în cadrul unui eveniment care a avut loc la Academia Titi Aur, primele karturi electrice de competiție dedicate copiilor.

Aşadar, liber la competiţii pentru copiii între 4 şi 12 ani

În 2017 va avea loc eKart’nG, un campionat inovator de karturi electrice. Campionatul a fost gândit pentru a veni în întâmpinarea unei noi generaţii de fani ai motorsportului – New Electric Kart Kids.

Înscrierile pentru competiție vor începe din 15 noiembrie 2016, campionatul desfășurându-se în mai multe etape: sesiunile de calificări, 6 competiții locale, 3 etape regionale și o finală națională care va avea loc la București sau Brașov. La competiție pot participa copiii cu vârste cuprinse între 4 și 12 ani, care au participat la Programul de Selecții Naționale pentru copii la karting electric sau care au făcut cursuri de inițiere în eKarting la unul din cluburile sau societățile partenere.

Mai multe informații despre competiția eKart’nG, programul competițional complet, condițiile de înscriere și costurile de participare puteți afla de pe paginile de Facebook ale partenerului, Clubul de Karting București, cât și de pe pagina de Facebook dedicată campionatului.

Comments (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.