3rd oct.

2 ani de #masinadefamilie, proiect cu care am câștigat locul 2 la Webstock Awards la categoria Blogger’s Projects

Fix pe 3 octombrie 2014 începeam aventura #masinadefamilie, un proiect de blooging în care testez maşini alături de ai mei, în formula de 2 mari şi 2 mici, făcând, de fapt, ceea ce ne place şi petrecând timp de calitate împreună. Ce poţi să-ţi doreşti mai mult decât să-ţi urmezi o pasiune alături de familia ta?

#masinadefamilie

Aşadar, azi se împlinesc 2 ani de #masinadefamilie, cu 25 de episoade la activ, tot atâtea modele de maşini, 10 branduri auto şi numeroase destinaţii pitoreşti sau drumuri spectaculoase pe care o să vi le recomand în curând în cadrul unui articol dedicat. Căci, şi despre asta este vorba în acest proiect: să arătăm frumuseţile României.

Renault a fost primul brand care a crezut în proiect, iar primul model testat a fost Renault Scenic XMOD cu care am mers în nişte locuri tare dragi, în Vrancea, locuri unde mi-am petrecut toate vacanţele, locul de unde se trag bunicii mei, iar pentru că nimic nu e întâmplător, la aproape 2 ani am revenit pe aceste meleaguri, în ultimul episod din #masinadefamilie.

#masinadefamilie –  locul 2 la Webstock Awards – categoria Blogger’s Projects

Şi pentru ca aceşti 2 ani să se marcheze corespunzător, pe 30 septembrie 2016, în cadrul Webstock – cel mai mare eveniment de social media din România – am câştigat locul 2 la categoria Blogger’s Projects cu proiectul #masinadefamilie. We are happy!

locul-2

Foto: Alin Popescu

E un semn bun când industria îţi apreciază un proiect care nu a însemnat doar o idee bună ci şi multă muncă, consecvenţă şi seriozitate, mai ales în legătură cu ceea ce te-ai angajat să livrezi. E un semn că trebuie să continui.

La începutul proiectului, m-au întrebat mai mulţi cât va dura acesta, pentru că toate modelele sunt la fel si o să-mi pierd interesul, cumva, pe drum? Ei bine, pentru noi, fiecare model, fiecare destinaţie le aşteptăm cu nerăbdare şi ne bucurăm de fiecare dintre ele. Aşa suntem noi.

Pe de altă parte, păstrăm viu interesul pentru că mi-am propus să facem un episod pe lună sau unul la 3 săptămâni, astfel încât suntem mereu entuziasmaţi să descoperim alte modele şi alte destinaţii. Este, dacă vreţi, strategia mea pentru acest proiect, ce include şi dorinţa de a mă diferenţia în peisajul blogosferic. Ăsta sunt eu, ăla cu #masinadefamilie.

Comments (2)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.