23rd sept.

Mercedes-Benz GLA și un nou episod din #masinadefamilie

După o pauză de 2 luni, în principal „din cauză” de vacanţă, iată că reiau proiectul #masinadefamilie cu un model pe care mi-l doream de mult să îl conduc – Mercedes-Benz GLA – în episodul cu numărul 25.

Mercedes-Benz GLA

Concret, este vorba de Mercedes-Benz GLA 200 d 4MATIC, motorizare diesel de 2.143 cc, 136 CP, cutie automată şi tracţiune integrală pe care am ridicat-o de la Ţiriac Auto. E prima oară când iau o maşina în teste de la ei, modelele anterioare de Mercedes-Benz luându-le direct de la reprezentanţă.

Am mai avut 3 modele Mercedes-Benz până acum în proiect: de la maşina targetată ca fiind de familie – clasa B, cu un episod cu 2 maşini, la Clasa V, primul MPV din proiect, până la GLE SUV, o bucurie de maşină pe care am condus-o în martie anul acesta.

Revenind la GLA, crossoverul care se aude că are cel mai bun coeficient aerodinamic din segmentul său, promite o experienţă de condus dinamic la care adaug performanţele şi eficacitatea transmisiei 7G-DCT cu o cutie automată de viteze în 7 trepte pe care am apreciat-o de fiecare dată la modelele Mercedes-Benz.

Cu vremea se pare că ţine cu noi, ne aşteaptă un week-end interesant de care mi-a fost realmente dor cu o deplasare pe care fetele abia o aşteaptă şi ele.

Test anterior, episodul cu numărul 24: Citroen C4. Toate episoadele proiectului #masinadefamilie şi alte articole legate de acest proiect, le găsiţi aici.

Proiectul #masinadefamilie, episodul 25, este susţinut de către Kooperativa 2.0 (suport Social Media) şi Ţiriac Auto.

Ți-a plăcut acest articol? Abonează-te prin e-mail la postările mele de pe acest blog!

Comments (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.