Waze
18th mart.

Waze a introdus programarea rutelor

Waze, aplicaţia de navigaţie şi mai mult decât atât, creează dependenţă. Folosesc aplicaţia în Bucuresti, nu pentru că nu aş şti drumurile, ci pentru că Waze îmi oferă întotdeuna, fără excepţie, cele mai optime rute. Poate nu sunt cele mai scurte rute din punct de vedere kilometri dar cu siguranţă sunt cele mai scurte din punct de vedere timp.

Afară din Bucureţti sau afară din ţară, aplicaţia este, de asemenea, cea mai bună soluţie pentru navigaţie si te scoate forte bine din încurcătură. Pe scurt, Waze este aplicaţia de Navigație GPS gratuită cu trafic în timp real și avertizări rutiere:

Waze is the world’s largest community-based traffic and navigation app. Join other drivers in your area who share real-time traffic and road info, saving everyone time and gas money on their daily commute.

IMG-0303

Începând de ieri, Waze a introdus o nouă funcţie şi anume cea prin care îţi poţi programa (planifica) rutele, în funcţie de întâlnirile, evenimentele sau orele exacte la care trebuie să ajungi în anumite locuri. În felul acesta, Waze îţi aminteşte, din timp, că trebuie să pleci pe o anumită rută pentru a ajunge la timp la destinaţie.

WazeTimpii de deplasare îi calculează pe baza condiţiilor de trafic. Programările se pot face nu doar pentru ziua de azi ci şi pentru deplasări pe care trebuie sa le faci mâine sau peste 2 – 3 zile. În plus, îţi poţi sincroniza rutele de pe Waze cu evenimentele de pe Facebook. Eh, recunosc, nu am ajuns până acolo.

Interesant este că tu selectezi ora la care trebuie să ajungi la destinaţie, iar aplicaţia îţi sugerează ora la care trebuie să pleci şi te notifică din timp, în sensul ăsta. De testat.

De asemenea, tot începând de ieri, aplicaţia mai arată motivul pentru care o anumită porţiune de drum este blocată precum accidente ori obicte pe drum.

Aplicaţia este disponibilă pentru toate sisteme de operare în Google Play, App Stores şi Windows Store.

Waze, compania

Ca idee, Waze este o companie ce a luat naștere în anul 2006 în Israel. În luna iunie 2013, Waze a fost achiziționată de compania Google pentru suma de 1,3 miliarde dolari. Au şi site pe RO.

Comments (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.