28th oct.

Mulțumesc, Kooperativa 2.0

DAP-3156

Mulţumesc pentru ziua de ieri, Ziua Porţilor Deschise la Kooperativa 2.0 sau ziua când am inaugurat noul sediu. A fost o zi intensă, iar pe de altă parte nici nu ştiu când a trecut timpul, primul semn că a fost o zi foarte mişto.

Mulţumesc celor care ne-au trecut pragul. Şi au fost mulţi, foarte mulţi. Asta înseamnă că suntem apreciaţi, individual şi ca echipă. Ştiu ce efort au făcut parte dintre ei să fugă de la serviciu sau să-şi rupă jumătate de oră, o oră din programul lor.

Am văzut ieri în ochii multora priviri admirative pentru designul şi mobilierul sediului, powered by Elvila, dar mai ales pentru atmosfera din echipa Kooperativa 2.0. Şi nu doar pentru că ieri a fost o zi mai specială, ci pentru că noi aşa suntem mereu.

Mulţi se întreabă încă ce înseamnă Kooperativa 2.0, atât pe latura profesională, cât şi pe cea de bonding, de legătură dintre noi sau, dacă vreţi, de chimia dintre noi, membrii Kooperativei. Cred că ieri, cei care ne-au trecut pragul au înţeles câte ceva din acest concept.

Pe de-o parte, suntem Agenţia Agenţiilor, în sensul că putem fi una dintre soluţiile de externalizare a unor servicii sau „agenţia specializată în diverse acţiuni care privesc şi implică bloggeri” (am citat FRF), iar pe de altă parte, suntem un conglomerat de oameni şi de proiecte online, cu preocupări diferite, însă cu aceeaşi viziune şi acceaşi direcţie.

Mai concret, Kooperativa 2.0 este locul unde aduci valoare şi primeşti valoare, este suportul de care ai nevoie să-ţi duci proiectele online cu succes dar şi mecanismul prin care abilităţile fiecăruia sunt foarte bine puse în valoare.

Mulţumesc celor care nu au putut ajunge ieri dar care ne-au transmis gânduri bune. Nu în ultimul rând, mulţumesc coechipierilor de la Kooperativa 2.0 pentru suport şi prietenie.

Ziua când l-am cunoscut pe Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Razvan Burleanu

26

„Mulţumesc pentru invitaţie. Nu am mai fost niciodată într-o cooperativă!”, au fost primele cuvinte ale lui Răzvan Burleanu, Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, unul dintre primii invitaţi care ne-au onorat ieri cu prezenţa, la Ziua Porţilor Deschise Kooperativa 2.0.

Am întâlnit un om deschis şi pus pe treabă, am ascultat parte dintre planurile de viitor ale federaţiei – menţionate şi in documentul „Planul Stategic pentru Dezvoltarea Fotbalului din România 2015 – 2020” pe care l-am primit ieri chiar de la el – şi ne-am propus împreună să fim mai aproape.

În sensul ăsta, vă anunţăm că pregătim o surpriză până la finele lunii noiembrie. Dar toate la vremea lor.

25

În loc de concluzie

Dacă nu aţi apucat să ajungeţi ieri la noi, vă aşteptam cu proximă ocazie. Uşa Kooperativei 2.0 este mereu deschisă pentru o discuţie la o cafea sau o bere.

Alte fotografii cu noul sediu găsiţi aici şi pe Pagina de Facebook Kooperativa 2.0.

Foto: Dragos Asaftei şi Liz Moldovan.

Ți-a plăcut acest articol? Abonează-te prin e-mail la postările mele de pe acest blog!

Comments (1)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.