20th iul.

Am văzut Omul-Furnică, primul meu film în format 4DX

După cele cca 20 minute de trial al noii săli 4DX din Cinema City Mega Mall, prima de acest fel din România, când am văzut o bucăţică din Mad Max, la finalul săptămânii trecute am văzut un film întreg în proiecţie 4DX şi pot spune că e de senzaţie.

Afis-Omul-Furnica (Ant-Man)Filmul pe care l-am văzut în premieră a fost noua producţie Marvel – Ant-Man (Omul-Furnică) – una care nu prea s-a apropiat calitativ de celelalte producţii Marvel, aş spune eu din cauza distribuţiei ce nu a prestat foarte convingător.

În rest, povestea surprinde ca oricare dintre producţiile seriei şi abundă de efecte speciale amplificate de trăirile 4DX: un zbor pe o insectă uriașă, de parcă eram într-un simulator de avion, mirosul de praf de pușcă, curenții puternici de aer care suflă pe lângă urechi, stropii de apă din timpul ploii, dar mai ales aventura unui erou mititel într-o lume uriașă.

Nu e nicio exagerare: simţi că eşti chiar în mijlocul acţiunii. La prima mea scurtă experienţă de vizionare în format 4DX am spus că e ca şi când ai merge în viteză, într-o decapotabilă, pe un drum plin de bolovani. Dar e mai mult decât atât! 🙂

Cel mai nou film cu supereroi din Universul Cinematografic Marvel – Ant-Man, distribuit de Forum Film România, a avut premiera pe 17 iulie şi rulează în continuare în formatele 3D, iMAX 3D şi 4DX.

Tehnologia 4DX oferă o experiență cinematografică revoluționară care activează toate cele cinci simțuri. Noua sală 4DX beneficiază de scaune high-tech mobile și efecte speciale ce includ vânt, ceață, fulgere, baloane de săpun, apă, ploaie și mirosuri, disponibile atât pentru filmele 2D cât și pentru filmele 3D. Aceste efecte sunt perfect sincronizate cu acțiunea de pe ecran, dând naștere unei experiențe cinematografe memorabile.

Preţurile biletelor pentru filmele 3D proiectate în sala 4DX sunt de 36 de lei, de luni până joi, înainte de ora 17.00, iar după această oră biletele costă 37,5 lei. De vineri până duminică, înainte de ora 17.00, costul este de 43,5 lei, ulterior urcând la 45 de lei de persoană. Biletele pot fi cumpărate de la casa de bilete, complet digitalizată, și online. Mai multe detalii pe website-ul www.cinemacity.ro.

Ți-a plăcut acest articol? Abonează-te prin e-mail la postările mele de pe acest blog!

Comments (2)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.