5th iun.

Nu uitați să mâncați cu sos :)

Acum ceva vreme militam pentru mâncatul cu sos si spuneam că în goana noastră nebună de zi cu zi uităm să folosim un sos, un simplu sos şi nu ma refer la maioneză sau chechup. Chiar meniurile restaurantelor conţinând rareori sosuri, iar dacă le conţin sunt trecute undeva la final, că oricum nu se omoară lumea după ele. Greşit!

Am-Bites

În contextul ăsta, mai ales la un restaurant tip fast-food, sosurile sunt esenţiale. KFC aduce în meniul său un răspuns la acestă problemă, lansând de curând noile American Bites, Fillet Bites gata cufundate într-unul din cele trei sosuri la alegere, în combinații de gust specifice New York-ului, Floridei sau Californiei.

Astfel, Florida are un sos sweet & sour, cu deja consacratul sos dulce-acrișor cu ardei gras și roșii, New York garlic, cu sos de iaurt cu usturoi și castraveți sau California hot, sos salsa cu roșii și ardei iute.

După ce le-am gustat, topul meu a fost aşa: 1. New York garlic 2. Florida 3. California. New York garlic aş putea mânca 2, dacă mi-e foame, în schimb California hot e prea iute pentru mine (am muşcat doar odată dintr-o bucată de pui), iar varianta Florida poate fi uşor grea la stomac, adică, mai pe româneşte, ţi se poate apleca de la gustul dulceag. Cel puţin pentru gustul meu.

Ca idee, Fillet Bites sunt bucăţi de piept de pui tăiate de mână şi proaspăt preparate în restaurant, crocante la exterior și fragede în interior, care vin acum în varianta cu sos adăugat, pentru un gust nou și intens.

Noile American Bites, disponibile până la data de 9 iulie, în toate restaurantele KFC din țară, au prețul de 11.50 lei, fiind disponibile și în varianta meniu, alături de o porție medie de cartofi prăjiți și o răcoritoare 0.4L, la prețul de 18,00 lei.

Poftă bună!

Comments (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.