21st Mai

Băgăm și noi niște kilometri în #Bancadekm?

Vă mai amintiti că anul trecut am donat kilometri? E vorba de iniţiativa online a celor de la Ponderas – #donezkm, una foarte inspirată şi care a fost adoptată la acea vreme de foarte mulţi dintre noi.

Ca un remember, anul trecut s-au donat 10.000 de km în urmă cărora spitalul Ponderas a ajutat la tratarea chirurgicală a lui Florin Jecu (pacientul cu obezitate morbidă)

Cum sâmbătă, 16 mai, a fost Ziua Europeană împotriva Obezităţii, a apărut o nouă iniţiativă Ponderas de conştientizare a problemei obezităţii şi nevoii de prevenţie a acesteia: s-a lansat o bancă de km virtuală  – #Bancadekm – care îi încurajează pe oameni să îşi depună kilometrii parcurşi (merşi, alergaţi, pedalaţi etc).

Cum? Uite aşa:

#donezkm-1

Kilometrii strânşi de fiecare pot fi convertiţi în servicii medicale Ponderas de prevenţie a obezităţii. Pachetul pentru pacientul metabolic (consult nutriţie, analize, scanare DEXA etc) poate fi şi donat unor prieteni/rude/apropiaţi care au nevoie de acest lucru.

Mai multe despre aceasta iniţiativă puteţi găsi pe pagina de Facebook dedicată: https://www.facebook.com/Ponderas/app_843576139049899

Orice kilometru contează, iar orice share al acestei intenţii este binevenit, să încurajăm cât mai mulţi oameni să facă mişcare.

Tu câţi kilometri ai făcut azi?

Ți-a plăcut acest articol? Abonează-te prin e-mail la postările mele de pe acest blog!

Comments (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *