30th apr.

Episodul 7 din #masinadefamilie – Nissan Pulsar

Pulsarul este o stea foarte mică dar foarte densă…ce emite energie sub forma unui flux de particule electromagnetice concentrat la polii magnetici ai stelei.

Ținând cont că axa magnetică a stelei nu coincide cu axa sa de rotație, radiația, privită dintr-un punct din spațiu, este văzută așa cum ar fi observată lumina unui far. Pulsarul poate fi detectat (cu ajutorul unui radiotelescop) doar când fluxul e îndreptat spre Pământ. (Wikipedia)

Cu alte cuvinte, noul Nissan Pulsar – un model nu foarte mare dar foarte robust – poate trece neobservat pe stradă dar dacă îl vezi din unghiul potrivit, nu îţi mai poţi desprinde privirea de pe el 😀 Mai în glumă, mai în serios, cam la asta cred că s-au gândit cei de la Nissan când au ales cum să se cheme înlocuitorul lui Nissan Tiida – noul Nissan Pulsar.

Noul Nissan Pulsar, lansat în 2014, este prima berlină compactă din proiectul #masinadefamilie ce îmi aduce aminte de fosta noastră maşină de famie, un Ford Focus care ne-a dus peste tot vreme de aproape 6 ani.

Diferenţa e că la interior, noul Nissan Pulsar are un spaţiu mai mult decât generos – se spune că este cel mai mare din segmentul său – şi abia aştept să-i urc la bord pe ai mei şi să ne luăm tălpăşiţa de 1 mai muncitoresc.

Aşadar, azi, 30 aprilie 2015, începe un nou episod din #masinadefamilie – episodul cu numărul 7 şi mă bucur foarte mult că am reluat test-drive-urile cu modelele Nissan.

Ultimul test drive din cadrul proiectului #masinadefamilie: Peugeot 3008 HYbrid4.

#masinadefamilie, episodul 7, este un proiect susţinut de către Kooperativa 2.0Nissan Romania şi Canon.

Ți-a plăcut acest articol? Abonează-te prin e-mail la postările mele de pe acest blog!

Comments (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.