22nd mart.

S-a deschis Parcul Moghioroș

Întâmplător am aflat că azi s-a deschis Parcul Moghioroş – închis acum câţiva ani pentru un proces de refacere complet – şi ne-am grăbit să-l vedem şi noi. Tot am văzut lucrări, de-a lungul timpului, de câte ori am trecut pe lângă parc, noile construcţii arătând mai mult decât promiţător.

Atracţia este, cu siguranţă, pasarela care traversează o mare parte din parc, cu balustrade de sticlă şi susţinută cu ajutorul barelor de oţel de un stâlp gigantic. Nu lipsesc terenurile de tenis de câmp, handbal (fotbal), baschet, skateboard, locurile de joacă pentru cei mici, gazonul proaspăt şi pistele de bicicletă.

Peste scurt timp, atunci când lacul se va inunda, iar copacii vor fi înfrunzit, sunt convins că parcul va arăta şi mai bine. Chiar îmi era dor de Parcul Moghioroş. Aşa ponosit cum era el înainte de a fi refăcut în întregime era un loc pe care îl preferam să vin cu cele mici, iar acum cu atât mai mult.

Am făcut mai multe poze să vedeţi cât de bine arată. Parcă prea bine 🙂

Poze realizate cu camera foto digitală Canon EOS 70D 18-135mm.

Ți-a plăcut acest articol? Abonează-te prin e-mail la postările mele de pe acest blog!

Comments (2)
  • Acum 2 zile m-a intrebat Matei al meu cand se deschide si i-am zis ca il voi intreba e dom Primar. Dimineata am auzit ca cica l-ar fi inchis din nou, pana se va face receptia lucrarilor. Sa speram totusi ca ii vor da drumul, ca sunt multi copii dornici sa se zbenguie pe acolo. Si e pacat de toate chestiile alea frumoase facute sa nu fie folosite!

    • Da, s-a închis pentru că mai erau câteva lucruri neterminate. Eu cred ca în curând se va re deschide.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.