15th dec.

Am început pregătirile de Crăciun cu decorarea ferestrelor

Anul ăsta am început pregătirile de Crăciun cu decorarea casei, mai exact decorarea ferestrelor, înainte să ne apucăm de decorarea bradului de Crăciun si a celor două tuia din curte, conform tradiţiei familiei. Prima cameră care a intrat pe mâinile noatre a fost camera fetelor, în acest week-end, unde era nevoie de aer proaspăt, era nevoie de câteva schimbări.

DSC04526 (Copy)De fapt, trebuia să încep cu precizarea că, de data asta, cadoul de ziua fetelor (sunt născute amândouă în luna ianuarie) va fi redecorarea camerei lor, proces pe care deja a început în acest week-end cu ferestrele. Astfel, feresrele au primit perdele şi draperii noi, plus decoraţiuni de Crăciun.

Vor urma lustra, un birou nou, un alt covoraş, un sac mai mare pentru depozitarea jucăriilor şi câteva rafturi pentru cărţi, conform înţelegerii cu ele.

Revenind la decoraţiile pentru ferestre, pot spune că inspiratia ne-a venit de la propuneriile de decoratiuni de la VEKA Romania, de pe pagina lor de Pinterest unde au un simpatic concurs – „Crăciunul la fereastra VEKA”. Evident că perdelele, draperiile şi decoratiunile de Crăciun le-am luat împreună cu fetele, ele având ultimul cuvant în alegerea culorilor şi a combinaţiilor.

Nouă ne place ce a ieşit, a schimbat cu totul camera, iar fetele sunt foarte încântate. Am zis să nu ţinem numai pentru noi şi să vi le arătăm şi vouă:

La anul urmează şi celelalte camere 🙂

Comments (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.