26th nov.

O zi sub semnul autenticității la Food Bloggers

Azi a fost fost o zi sub semnul autenticităţii da, la prima ediţie a evenimentului Food Bloggers, unde am revăzut prieteni dragi, unii dintre ei chiar celebri: Adi Hădean şi Marius Tudosiei, şeful de la Băcănia Veche 😀

FoodBloggers

Primul semn al autenticitatii zilei de azi a venit în primul panel al evenimentului, de la Andreea Crăciun, blogger la andie.ro. Ei bine, în discuţia din primul panel, am remarcat că Andreea a rostit de cel puţin 5 ori cuvinte precum „autentic” sau „autenticitate” şi tot de atâtea ori mi s-a ascuţit atenţia. Drept pentru care am şi stat de vorbă cu ea, la pauză, pe acceaşi temă, a autenticităţii. Mi-a povestit cum, făcând blogging culinar şi-a descoperit, pe parcurs, pasiunea pentru fotografiat, la ora actuală fiind un antreprenor de succes şi un fotograf căutat. Şi este foarte fericită.

Cum a făcut? A fost autentică. Fiind autentic, faci doar să-i dezarmezi pe cei din faţa ta şi să-i dezbraci de orgolii, iar efectul e unul foarte puternic, pentru că, într-un fel sau altul, îi faci şi pe ei să fie autentici. Atât de simplu e.

Apoi, a apărut pe scenă, în panelul doi, fata de la Google – cum îi spuneam eu în primele momente. Era vorba de Ana Sipciu, Industry Manager la Google care şi ea îndemna bloggerii culinari la autenticitate, în contextul YouTube, deci a conţinutului video de pe blog.

La final, pentru ca ziua să fie completă, am primit studiul UNLOCK Research: „Femeile care iubesc berea se simt moderne și autentice„. Atâââââât! Era tot ce lipsea 🙂 Studiul a încercat să afle, printre altele, care sunt de fapt percepțiile „celorlalți” – femei și bărbați – legate de femeile care beau bere.

Revenind la Food Blogger, am auzit foarte multe povesti frumoase unele chiar de pus la rană, cum a fost cea a Codruţei Popa, blogger la codrudepaine.ro.

Ziua autenticităţii s-a încheiat magistral cu Adi Hădean, care desi nu a pronuntat cuvantul „autentic”, discursul lui a fost unul autentic, exact aşa cum e el, aşa cum l-am cunoscut ca om. Printre altele, el ne-a invitat să ne bucurăm mai mult, să punem bucurie în tot ce facem, iar satisfacţiile nu vor întârzia. Adevăr a grăit.

În concluzie, pot spune că această nişă este una cu oameni foarte inimoşi şi care pun mult suflet în tot ceea ce fac. Nici nu se poate altfel!

Ți-a plăcut acest articol? Abonează-te prin e-mail la postările mele de pe acest blog!

Comments (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.