10th nov.

Povestea foto din excursia #masinadefamilie 2

De data asta, în cel de-al doilea episod din #masinadefamilie, am mers la Braşov, la sugestia Anei. Am plecat sâmbătă destul de târziu din Bucureşti, pe la ora 17.30, după un spectacol de-al ei.

Înainte de toate, să nu uit, o să las aici una dintre cele mai frumoase poze făcute în această excursie, când eram la Trei Brazi:

1

Reluând firul poveştii, seara ne-am cazat la Braşov, iar a doua zi, duminică, am vizitat un pic Braşovul – e mult spus am vizitat, de fapt, am mers în piaţa Sfatului – bucurându-ne de o zi foarte călduroasă de început de noiembrie.

Din Braşov, am luat-o spre Predeal, mai exact către către Trei Brazi, unde ne-am adus aminte un pic de tinereţea noastră şi de câteva excursii memorabile pe care le-am făcut aici în urmă cu vreo 15 ani. Am pus într-un articol de acum câteva zile nişte poze comparative de atunci şi de acum, făcute aproximativ în acelaşi loc.

Nostalgie, ştiu dar ăsta e motivul pentru care pun aici poze şi ăsta e motivul pentru care fac jurnalul ăsta foto, pentru că până la urmă amintirilea astea rămân. Toate trec dar astea râmân.

După Trei Brazi, ne-am oprit la Pârâul Rece să văd unde o să stau în tabără la iarnă. Da, Tabăra de Social Media despre care am scris aici.

2

Apoi ne-am continuat drumul către Bran. Am vizitat pentru prima oară Castelul Bran. Da, de fiecare dată doar am trecut pe lângă el şi nu ne-am oprit. Acum a fost să fie.

Ne-am mai oprit de câteva ori, pe drumul spre Câmpulung, să surprindem câteva peisaje. La Rucăr:

Şi la Monumentul Eroilor de la Mateiaș să facem o poză cu apusul:

În cele din urmă, odată cu înserarea, ne-am grăbit să ajungem acasă să votăm. Punct final #masinadefamilie, episodul 2, un proiect susţinut de către  Kooperativa 2.0Renault România şi Sony, prietenul de nădejde cu care am realizat pozele de mai sus.

Ți-a plăcut acest articol? Abonează-te prin e-mail la postările mele de pe acest blog!

Comments (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.