First world problem: ce fel de papuci purtați?

Am o dilemă: vouă vă plac papucii cu chestia aia între degete? Între degetul mare şi următorul deget. De ce? Eu nu-i suport. Am văzut că se poartă, e trendy dar pe mine nu m-a prins. O găsesc incomodă. Degetele trebuie să „umble” libere 🙂

Nu mai zic că, stând la curte, vara ies în papuci şi dacă aş avea şosete în picioare – lucru care se întâmplă frecvent, pentru că sunt alte temperaturi la curte – cum mama naibii să-i încalţ cu chestia aia între degete? Nu e practic. Poate doar pentru plajă să fie buni. Dar am văzut că se poartă nu numai la plajă ci şi în rest.

Pentru mine o pereche de papuci bună, exceptând criteriul de mai sus, înseamnă ca aceştia să fie rezistenţi, uşori şi comozi la condus. Ei da, la condus e o problemă, că nu prea simţi pedalele dacă sunt foarte largi papucii, plus că rişti să-i agăţi de vreo pedală la schimbarea de pe acceleraţie pe frână sau invers.

Bun. De la ce a plecat dilema mea? Am urmărit campania asta, care mi se pare foarte haioasă şi m-am gândit că, dacă tot vine vara, nu mi-ar strica o pereche nouă de papuci…ce papucii mei. Urmărind modelele de pe site-ul celor de la Zorilestore.ro, am constatat că predomină modelul de mai sus, adică cel cu chestia aia între degete.

Atunci, în mod natural, m-am oprit la modelul Rider, adică ăsta. Culoarea neagră, mărimea 43. Ştiu că nu apare pe site mărimea asta, la acest model dar…papucii mei, mie ăştia îmi plac 🙂 Hai, ar fi ok şi altă culoare dar nu şi alt model. Pe mine forma asta m-a atras. Îmi place şi că sunt turnaţi, deci sunt rezistenţi.

Voi ce papuci preferaţi?

Comments (2)
  • Eu si acasa la bloc si la tara prin iarba prefer sa merg Descult (de Zaharia Stancu :)) ). Nici mie nu prea imi plac papucii cu chestia aia intre degete, prefer slapii sau papucii de casa. Aia cu partea de sus inchisa si din carpa. Mi se mai par haiosi aia care iti acopera si calcaiul si cu diverse forme de animale sau obiecte. Dar … revin cel mai placut e sa mergi descult.

  • Da, e chiar plăcut să mergi desculţ, mai ales pe iarbă. Şi am ceva iarbă în curte 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.