Grinci

Îl ştiţi pe Grinci, cel care a furat Crăiunul? Am şi eu un Grinci printre clienţii mei, o companie care nu îşi plăteşte serviciile decât cu mare întârziere şi care anul ăsta a reuşit să-mi fure Crăciunul.

E ultima întârziere pentru că am decis să-i sistez serviciile începând cu 1 ianuarie 2012, chiar dacă o fac, într-un fel, cu strângere de inimă. E musai să rup cercul ăsta vicios pentru că luna viitoare o să fiu în aceeaşi postură. Şi peste două luni, şi peste trei luni…Aşa că mai bine cu puţin decât cu dureri de cap.

Ca şi Grinci, clientul ăsta nu reacţionează la vorbă bună, la rugăminţi şi explicaţii cu Moş Crăciun, drept pentru care îl invit ca de luna viitoare să nu ne mai încurcăm reciproc. Se va descurca liniştit şi fără noi. Dar şi noi fără el. Rămânem prieteni dar eu nu o să mai emit facturi pe numele său ever.

O să fie un Crăciun mai golaş dar o să fie un Crăciun frumos pentru că le am alături pe cele trei fete şi asta e cel mai important. Grinci, cine oi fi tu, îţi promit că nu ne vei mai strica Crăciunul niciodată!

Comments (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.