Cantam pentru #Vladut

Sunt tata a doua fetite si un caz ca cel al lui Vladut ma sensibilizeaza la maxim. Vladut are 5 ani. Este de varsta Anei, fata mea cea mare. Am un nod in gat cand ma gandesc cat a suferit si mai sufera acest copil. Mai multe despre boala lui puteti citi aici.

Uneori chiar si cazurile disperate pot avea sansa lor. Aceasta sansa s-a ivit, din fericire, pentru Vladut, odata cu nasterea surioarei lui, Maria, 100% compatibila cu el, ca si donator. Operatia de transplant costa insa 150.000 de Euro si toate eforturile mari de pana acum nu au fost suficiente. S-au strans bani, dar mai este drum lung pana la a strange toata suma.

Ne-am hotarat sa ne implicam si noi, aka #DreamTeamRo in aceasta campanie si am pregatit o mare surpriza pentru cei ce vor fi prezenti in seara de 8 iulie, de la ora 20.00, la terasa restaurantului Casa Latina din Sos Panduri, nr 71. Va fi o formula cantatoare si incantatoare :  Vlad DuleaMake, Stefan Murgeanu, Chinezu, Nicu si eu.

Nu trebuie sa o ratati ! 😀

Bine, partea consistenta a concertului caritabil pentru Vladut o sa fie asigurata de adevaratii artisti : Vlad Dulea si actorul Eugen Cristea cu Trupa Atelier, Make si Invitatii sai Folk Band Imperfect.  Se prevede o seara memorabila ce speram noi sa-i aduca numai bucurii lui Vladut.

Pentru cei care vor sa doneze mai multi bani pentru Vladut, aveti detalii aici.

Va asteptam pe toti.

Ți-a plăcut acest articol? Abonează-te prin e-mail la postările mele de pe acest blog!

Comments (8)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.