Leapsa cu Craiova de la Chinezu

Asta ar fi atreia leapsa, de data asta primita de la Chinezu, numita ” Leapsa exclusivista despre Craiova „ si care spune ca cam asa : sa spun trei lucruri despre Craiova care imi vin in minte spontan.

Sa o luam in ordine :

1. Craiova Maxima. Superechipa de fotbal pe care am deschis ochii ca si iubitor al acestui sport, copil fiind. Asa ceva nu se poate uita si cred a fost si este simbolul Craiovei.

2. De Craiova ma leaga si faptul ca primul meu angajator a avut ( are ) sediul central in Craiova. Desi eu munceam in Bucuresti, unde era punct de lucru, mergeam destul de des la Craiova. Asa ca si acum sta scris pe cartea mea de munca SC……SRL, din Craiova.

3. In firma noastra, cea care se ocupa de rapoartele pentru clienti, Dana, este din Craiova si tot de acolo lucreaza. E de mult la noi si ne bazam pe ea.  Salutari ei si familiei ! Nu stiu daca o sa ma pot vedea cu ea maine.

Cam astea sunt, cele mai importante lucruri care ma leaga de Craiova ­čÖé

Ți-a plăcut acest articol? Abonează-te prin e-mail la postările mele de pe acest blog!

Comments (5)
  • am mai vazut la cineva referire la Craiova Maxima… ce naiba e aia? merci ­čÖé

    • Craiova Maxima a fost una dintre cele mai bune echipe de fotbal din Romania. Universitatea Craiova de atunci, asa s-a chemat, datorita unor rezultate extraordinare pt o echipa de club la aceea vreme.Mai exact, sezonul 82-83, a foast cel mai bun din istoria clubului. Au ajuns in semifinalele cupei UEFA, premiera pt o echipa romaneasca. Atunci U Craiova a devenit „campioana unei mari iubiri”.

  • […] sunte┼úi curio┼či ce au r─âspuns ceilal┼úi pasageri de m├óine ai Twitmobilului iat─â aici: Claudiu Ciobanu, Nicu “Info-Delta”, ╚śtefan […]

  • […] leap╚Öa mai departe colegilor din Dream Team: Claudiu Ciobanu, Make, ╚śtefan Murgeanu ╚Öi Nicu (├«ntruc├ót domnu’ Chinezu, mare scul─â pe bascul─â ­čÖé a […]

Las─â un r─âspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.